Saptamana trecuta va prezentam dovezi pentru alimente de evitat, din cauza continutuilui mare de grasimi saturate, ca sa poti supravietui unui cancer.

Care sunt alimentele insa care ne pot ajuta sa nu facem cancer?

Doua alimente se detaseaza din pluton. E bine ca sunt si gustoase si cu calorii putine.

Care sunt cele 2 miracole anticancer?

Exista doua categorii de superalimente care blocheaza cresterea celulelor canceroase…

Da, este vorba de fructe si legume, dar nu inseamna ca unele sunt mai bune decat altele, ci doar ca unele sunt mai eficiente in tratarea simultana a mai multor tipuri de cancer…

Din 34 legume consumate cam in toate colturile lumii, doua se detaseaza ca prime luptatoare impotriva celor mai frecvente 8 tipuri de cancer uman: spanacul si usturoiul!

In 2009, un studiu foarte important (D. Boivin et al., Antiproliferative and antioxidant activities of common vegetables: A comparative study, publicat in Food Chemistry) a analizat efectele a 34 de legume comune impotriva a 8 tipuri diferite de cancer uman: cancerul de san, tumori cerebrale, cancer renal, cancer pulmonar, tumorile cerebrale la copii, cancer pancreatic, cancer de prostata si cancerul de stomac.

Rezultate? Citeste mai departe…

Spanacul este nr. 1 impotriva tuturor tipurilor de cancer analizate!

Trebuie sa intelegi ca spanacul este numarul 1 in clasamenul general. Spre exemplu, exista 16 legumele mai puternice la oprirea cresterii cancerul de stomac decat spanacul, dar spanacul castiga pentru ca este eficient impotriva oricarui tip de cancer testat!

Alaturi de spanac, mai exista un castigator in lupta anticancer, leguma care a stopat 100% dezvoltarea cancerului in 7 din cele 8 linii tumorale. Care oare?

Descoperirea anului – Excelenta sa, usturoiul!

  • – Numarul unu impotriva cancerului de san? usturoiul;
  • – Numarul unu impotriva tumorilor cerebrale? usturoiul;
  • – Numarul doi impotriva cancerului renal? usturoiul;
  • – Cancer pulmonar, tumori cerebrale la copii, cancerul pancreatic, la prostata, la stomac? Raspunsul este la toate este acelasi: usturoiul.

Interesantul studiu vine insa la pachet cu o veste proasta pentru cei pentru care legume inseamna doar cartofi, morcovi, castraveti si salata iceberg… Nici una dintre acestea nu are nicio calitate notabila in lupta impotriva vreunui tip de cancer, cu toate ca mustesc de vitamine si fitonutrienti.

Prin urmare, ce ai spune de spanac cu usturoi la cina?

Cele doua nu trebuie sa-ti lipseasca din cosul de cumparaturi, indiferent de sezon, caci sunt cele mai redutabile luptatoare impotriva cancerului.

Click aici daca vrei sa slabesti sau sa inveti sa mananci sanatos!

Ca intotdeauna, astept feedback-ul tau la cristian@kilostop.ro. Daca ti-a placut, trimite-l si la prieteni.

Multa sanatate si nu uita: mananca variat, nu prea mult, in special vegetale!